logo

ASIGURARILE DE VIATA CU ECONOMISIRE &INVESTITII

ASIGURARILE DE VIATA CU ECONOMISIRE &INVESTITII
CERE OFERTA

Asigurarea de viata cu economisire sau asigurarea de viata mixta, cum este numita in limbaj tehnic curent acopera atat riscul de deces al asiguratului, pe durata desfasurarii contractului, cat si riscul de supravietuire. Este o modalitate de economisire prin investirea de catre asigurator a rezervelor constituite (excedent). Daca pe perioada contractuala survine decesul asiguratului, asiguratorul va plati beneficiarilor atat suma asigurata, cat si excedentul.

Acest tip de asigurare are la randul sau multiple subdiviziuni, in functie de scopul economisirii. Astfel, poate fi o asigurare de tip student, dota sau renta. Titluarul unei polite denumite generic ”student” este parintele sau tutorele legal, iar beneficiarul este copilul, care va primi esalonat pe parcursul anilor de studiu sau intr-o singura indemnizatie de asigurare la inceputul studiilor, suma asigurata impreuna cu excedentul (participarea la profitul investitiilor financiare). Polita de tip dota, este asemanatoare cu precedenta, in sensul in care beneficiarul (copilul) primeste integral suma asigurata plus excendentul, fie cand se casatoreste, fie la implinirea unei varste stabilite in contract (de obicei la majorat!).

Prin asigurarea de tip renta, asiguratorul se obliga ca, in baza primei de asigurare platite de asigurat (prima unica sau esalonat), sa-i furnizeze acestuia o indemnizatie periodica, temporara, pe o perioada stabilita contractual sau viagera (pe parcursul intregii vieti). Produsele fiind de foarte multe feluri si nevoile de asigurare de asemenea, fiecare oferta trebuie persoanlizata, in functie de nevoile si stilul de viata al fiecarei persoane facand foarte greu de generalizat. Insa, va stam la dispozitie pentru oferte personalizate!

Asigurarea de viata cu investitii, unit-linked in limbaj de specialitate, imbina componenta de protectie, adica asigura riscul de deces pe termen nelimitat si component investitionala, reprezentata prin achizitionarea de unitati de fond, care au fost create special cu acest scop (investitii). Contacteaza-ne pentru oferta ta si citeste informatiile de mai jos, din pagina!

section-end

BENEFICIILE ASIGURARII DE VIATA CU ECONOMISIRE&INVESTITII

PROTECTIE FINANCIARA LA BATRANETE

Ganditi-va ca la batranete, cand va pensionati, printr-o astfel de asigurare de viata, ca urmare a economisiriisi/sau a investirii veti primi la finalul contractului o suma consistenta fie ca indemnizatie unica, fie ca renta viagera si aceasta pe langa pensia dumneavoastra de stat. Iar nivelul pensiilor de stat este unul extreme de nesatisfacator pentru majoritatea categoriilor de pensionari. Realitatea dura a pensiilor de stat nu numai ca ar trebui sa ne puna pe ganduri, ci ar trebui sa ne trimita imediat spre incheiera, cat mai timpurie, a unui contract de asigurare a vietii cu economisir sau investire, cu acoperire a riscului de supravietuire.

PROTECTIA FINANCIARA A COPIILOR

Pe langa riscul de deces pentru care cei dragi sunt acoperiti, printr-o asigurare de acest tip puteti sa le oferiti copiilor sau urmasilor dumeavoastra, ca beneficiari ai politei, o suma considerabila pentru ca startul in viata de adult sa fie unul bun, fie ca vorbim de o suma care va fi alocata studiilor sau cheltuielilor care intervin in momentul casatoriei. Important este ca vor dispune de capitalul necesar, cu care isi vor putea incepe realizarea viselor.

CONFORTUL PSIHOLOGIC AL ASIGURATULUI

Ideea este ca indifferent ce vi se va intampla, cei dragi sau chiar propria persoana, daca vorbim de incapacitate temportara de lucru sau invaliditate partial sau totala, nu vor mai fi si grijile pentru numerarul necesar pe termen scurt. Asigurarile de viata in care beneficiarii primesc pe langa suma asigurata si excendentul sau profitul investitional sunt de folos si familiilor instarite, in sensul in care mostenitorii sau beneficiarii, nu vor fi nevoiti sa vanda imediat si la subpret din proprietatile familiei, pentru a dispune in mod imediat de numerar.

DE CATA ASIGURARE DE VIATA AI NEVOIE?

Daca sunteti preocupati de stabilitatea financiara a dumneavoastra si a familei careia ii furnizati venitul lunar majoritar, atunci va recomandam sa vizionati acest video, care va explica destul de detaliat nevoia unei asigurari de viata cu economisire si investitii. Gama produselor de viata mixte sau unit-linked, care pe cat de complexe sunt, pe atat de multe beneficii pot aduce! Dar, nu uitati ca va stam la dispozitie pentru a va explica in detaliu tot ceea ce trebuie sa stiti si pentru oferte personalizate!

Sursa: Apex Advice

RISCURILE ACOPERITE DE ASIGURAREA DE VIATA CU ECONOMISIRE & INVESTITIE

Spre deosebire de asigurarea de viata clasica, care la randul ei acopera riscul de deces, acest tip de produse ofera pe langa suma asigurata si o alta suma, care se acumuleaza conform conditiilor, specificatiilor si duratei contracuale. Pentru un randament cat mai bun, o prima conditie ar fi ca durata contractual sa fie pe o perioada cat mai vasta de timp. Respectiv, asiguratul sa incheie un astfel de contract de asigurare cat mai devreme posibil, in decursul vietii sale.

 • Riscul de deces din boala;
 • Riscul de deces din accident;
 • Riscul de supravietuire;
 • Riscul de invaliditate partial sau totala;
 • Riscul de incapacitate temporara sau permanenta de a munci.

PROTECTIE FAMILIE

Aversiune la risc

Suma asigurata garantata

Participare la castigul Asiguratorului

Asigurare traditionala

Indexare automata

Riscul de supravietuire

Riscul de deces

Contract rascumparabil

Riscuri suplimentare adaugate initial sau la aniversare

ALEGE PACHET

ECONOMISIRE SIGURA

Aversiune la risc

Suma asigurata garantata

Participare la castigul Asiguratorului

Asigurare  traditionala

Indexare automata

Economisire pentru viitor

Protectia Familiei

Contract rascumparabil

Riscuri suplimentare adaugate initial sau la aniversare

ALEGE PACHET

ECONOMISIRE RISCANTA

Apetit la risc

Suma asigurata negarantata

Monitorizezi evolutia fondurilor

Asigurare unit-linked

Indexare automata

Economisire pentru viitor

Protectia Familie

Contract rascumparabil

Riscuri suplimentare adaugate initial sau la aniversare

ALEGE PACHET

START-UP PENTRU COPII

Aversiune la risc

Suma asigurata garantata

Participare la castigul Asiguratorului

Asigurare traditionala

Economisire pentru copil

Indexare automata

Economisire pentru copil

Preluare plata prime de catre Asigurator

Contract rascumparabil

Riscuri suplimentare adaugate initial sau la aniversare pentru parinte si copil

ALEGE PACHET

INFORMATII UTILE

In acest capitol vom prezenta cateva directii generale pe care trebuie sa le cunoasteti in ceea ce priveste aceste produse de asigurare complexe. Va reamintim si de aceasta data ca aici nu putem da decat cateva recomandari generale, de creionare in mare a orizontului de asteptari, iar cele particulare vor fi intocmite in contractul de asigurare personalizat.

IN CE CONDITII FUNCTIONEAZA (OPTIM)?

 • Daca economisirea/investitiile incep cat mai devreme in viata asiguratului;
 • In functie de randamentul fondurilor de investitii (in cazul asigurarilor unit-linked);
 • In functie de apetitul la risc al asiguratului, cu cat riscul este mai mare, cu atat sansa de castig creste;
 • Asigurarile traditionale de viata sunt cu suma asigurata garantata, riscul apartine Asiguratorului;
 • Asigurarile de tip unit-linked nu garanteaza o suma asigurata, riscul de investitie in unitati de fond apartine in totalitate Asiguratului.

CAT TIMP SA TIN CONTRACTUL?

 • Perioada de detinere recomandata este egala cu perioada contractuala;
 • Fiecare contract fiind personalizat poate avea un numar diferit de ani;
 • Orice intrerupere a contractului inainte de termenul de maturitate exprimat explicit presupune penalitati si costuri suplimentare;
 • Valoarea sumei asigurate depinde de performanta programelor investitionale selectate la semnarea contractului si de taxa de rascumparare aplicata (in cazul in care contractul se incheie anticipat!).

CONDITII GENERALE

 • La semnarea contractului asigurarii de viata unit-linked trebuie sa primiti prospectul programelor de investitii dintre care sa alegeti impreuna cu specialistul;
 • Trebuie sa primiti buletine informative lunare ale fondurilor de investitii;
 • Toate informatiile individuale trebuie primite la incheierea contractului;
 • In conditiile de asigurare pe care le primiti in avans trebuie sa aveti si scenarii de performanta, ce pot fi: de criza, nefavorabile, favorabile, moderate si in caz de deces.
section-end

PRODUSE RECOMANDATE

Se incarca ofertele de la asiguratori. Va rugam asteptati.

Accesam baza de date DRPCIV pentru a prelua datele autovehiculului ...

Interogam baza de date ...