logo

Delta S.R.S. Broker Asigurare-Reasigurare are o echipa unita, formata din profesionisti cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor, majoritatea membrilor echipei ajungand la performanta de a acumula aproape sau chiar peste 20 de ani de experienta in asigurari. 

Cunostintele acumulate ne permit sa oferim clientilor nostri consultanta de calitate si, totodata, gratuita, in alegerea solutiei potrivite de asigurare pentru ei sau pentru businesurile pe care le detin. 

In plus, colaborand cu majoritatea companiilor de asigurari si pensii, avem posibilitatea de a oferi clientului nostru o paleta larga de produse de asigurare si pensii, din care putem selecta impreuna cu acesta cel mai avantajos produs pentru nevoile sale.
Cunoastem in detaliu produsele de asigurare si pensie pe care le intermediem, fapt ce ne ajuta sa prezentam clientului nostru atat riscurile pe care le are acoperite prin polita, dar, in special, excluderile, ca sa poata sa aleaga in cunostinta de cauza. 

De asemenea, profesionalismul de care dam dovada zi de zi ne-a permis sa dezvoltam relatii durabile si de incredere cu asiguratorii si companiile de pensii si astfel putem negocia preturi avantajoase pentru clientii nostri, precum si conditii adecvate de asigurare.

Suntem aproape de clientii nostri nu numai atunci cand le vindem un produs de asigurare, dar, mai ales, atunci cand au cea mai mare nevoie de noi, cand s-a produs o dauna. Le acordam asistenta in cazul unei solicitari de dauna pentru a rezolva rapid situatia si a primi despagubirea cuvenita.

Asadar, pe scurt, iata care sunt serviciile pe care Delta S.R.S Broker de Asigurare-Reasigurare le ofera clientilor sai:

 
Delta S.R.S Broker de Asigurare-Reasigurare este aproape de tine si te scapa de orice grija!

Se incarca ofertele de la asiguratori. Va rugam asteptati.

Accesam baza de date DRPCIV pentru a prelua datele autovehiculului ...

Interogam baza de date ...