logo

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA A VANATORILOR SI ALTE TIPURI DE RASPUNDERI

ASIGURAREA DE RASPUNDERE CIVILA  A VANATORILOR  SI ALTE TIPURI DE RASPUNDERI
CERE OFERTA
Domeniul asigurarilor este unul vast, pentru ca modalitatile de intrajutorare si cele de protectie financiara au fost subiecte de maxim interes, pentru societatea umana, inca din cele mai vechi timpuri. 
In prezent, piata de asigurari, la nivel mondial este suficient de sofisticata si dezvoltata astfel incat, sa raspunda tuturor potentialelor cerinte si implicit, nevoilor de asigurare si reasigurare. De la cele mai simple, pana la cele mai complexe produse sau mai bine spus pachete de asigurare necesare unei companii sau unui individ, piata are un raspuns. Sa nu uitam de excentricitatile vedetelor de peste ocean, care fie isi asigura animalul de companie sau o parte a corpului, de milioane de dolari etc.
Desigur, categoria asigurarilor pentru alte raspunderi civile, ne referim la altele decat cele mentionate de noi in celelalte sectiuni ale paginii noastre web, exista si sunt usor de gasit, daca apelati la serviciile si experienta noastra (de peste 20 ani in domeniul asigurarilor). De exemplu, asigurarea de raspundere civila pentru vanatori, pentru ca nu-i asa, cine nu are nevoie de protectie financiara?
In concluzie, ceea ce trebuie dumneavoastra sa retineti este ca orice nevoie de asigurare aveti, piata are o solutie. Iar noi, Delta SRS va ajutam sa gasiti cel mai bun produs de asigurare potrivit cerintelor, dar si bugetului de care dispuneti! Contactati-ne azi!
section-end

BENEFICIILE UNEI ASIGURARI DE RASPUNDERE CIVILA

PROTECTIE FINANCIARA ASIGURAT & PREJUDICIAT

In baza contractului de asigurare si potrivit specificatiilor sale, veti dispune de resursele financiare necesare pentru a despagubi prejudiciile aduse tertilor.

CHELTUIELI DE JUDECATA

In baza unei astfel de Politei, in mod uzual, sunt acoperite inclusiv cheltuielile de judecata, pe care le faceti pentru indeplinirea formalitatilor legale, daca sunteti obligat prin actiune judecatoreasca la plata acestora.

GARANTIA CONTRACTULUI DE ASIGURARE

In cazul falimentului asiguratorului, beneficiezi de garantia platii indemnizatiei, in limita sumei maxime de 450.000 lei, prin Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA), administrat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

section-end

PRODUSE RECOMANDATE

Se incarca ofertele de la asiguratori. Va rugam asteptati.

Accesam baza de date DRPCIV pentru a prelua datele autovehiculului ...

Interogam baza de date ...