logo
DESPRE NOI

 

 

Compania noastra, DELTA S.R.S. Broker de Asigurare-Reasigurare, are o istorie in domeniul intermedierilor de asigurari si pensii de peste 10 ani, iar echipa de lucru este formata din profesionisti, care activeaza in aceasta industrie de peste 20 de ani.

Suntem la curent cu evolutia pietei, cu transformarile, cerintele si legislatia acestei industrii si cunoastem in detaliu toate produsele de asigurare pe care le intermediem, atat in ceea ce priveste riscurile acoperite, dar si excluderile, asa ca, experienta noastra ne permite sa raspundem celor mai sofisticate solicitari primite din partea ta si sa-ti oferim produsele de asigurare si pensie potrivite pentru tine.

Intermediem o gama variata de produse de asigurari, atat pentru persoane fizice, cat si juridice, dar si produse de pensie, intrucat avem contracte cu majoritatea companiilor de asigurari si pensii care activeaza in domeniu si care detin un portofoliu extins de produse.

Asadar, in functie de nevoile tale, iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune variante de asigurare pentru viata, dar si pentru afacerea si bunurile pe care le detii.

Impreuna, stabilim care produs de asigurare este cel mai potrivit pentru tine!

  • Misiunea noastra: Sa imbunatatim viata oamenilor, oferindu-le protectia de care au nevoie!
  • Viziunea noastra: Sa devenim brokerul cu cei mai multi clienti multumiti de serviciile primite!
  • Valorile noastre sunt:
    • Corectitudinea in relatia cu clientii si partenerii nostri
    • Promptitudinea in oferirea solutiilor de asigurare
    • Respectarea promisiunilor facute clientilor si partenerilor nostri

Nu intamplator ne numim Delta. Numele nostru vine de la un simbol stravechi, triunghiul lui Solomon, care inseamna echilibru, ascensiune, dar si adevar si munca. Iar, secretul succesului nostru consta in corectitudinea in relatia cu tine, partenerul nostru, in promptitudinea si calitatea serviciilor pe care ti le oferim!

De ce ne-ai alege pe noi? Pentru ca, asa cum am mentionat mai sus, avem experienta, suntem corecti si prompti, si, in plus, suntem aproape de tine nu numai atunci cand achizitionezi polita de asigurare, ci si in cazul producerii unui eveniment, a unei daune acoperita de polita.

Delta S.R.S Broker de Asigurare-Reasigurare este aproape de tine si te scapa de orice grija!

Se incarca ofertele de la asiguratori. Va rugam asteptati.

Accesam baza de date DRPCIV pentru a prelua datele autovehiculului ...

Interogam baza de date ...