logo

ASIGURAREA DE RASPUNDERE A PROPRIETARILOR DE ANIMALE

ASIGURAREA DE RASPUNDERE A PROPRIETARILOR DE ANIMALE
CERE OFERTA

Asigurarea raspunderii civile a proprietarilor de animale este o polita facultativa, care se adreseaza, asa cum si numele o spune, proprietarilor sau detinatorilor de animale, pentru eventualele daune cauzate tertilor, de catre animalele lor. 
Iubim animalele si nu ne putem imagina, atat lumea in care traim, la modul general, fara ele, cat si viata noastra proprie fara ele, dar iubirea adevarata insemna sa fii responsabil pentru actele de care “necuvantatoarea ta” nu poate raspunde in mod legal. Polita de asigurare dedicata exact acestui gen de situatii, va pune la adapostul sau financiar si orice se va intampla veti putea achita Daunele, pe care le provoaca ”cei” pe care-i aveti in grija si in inima!
Delta SRS va ajuta sa iubiti responsabil! Impreuna gasim polita adecvat “voua”! Contactati-ne azi!

 

section-end

BENEFICIILE ASIGURARII DE RASPUNDERE CIVILA A PROPRIETARILOR DE ANIMALE

PROTECTIE FINANCIARA

Orice se intampla, in baza politei de asigurare a raspunderii civile pentru proprietarii de animale veti avea banii necesari pentru a acoperi daunele materiale, dar mai ales vatamarile corporale, de care v-ati facut responsabil, ca urmare a evenimentului nefericit, in care animalul dumneavoastra de companie a fost implicat.

CHELTUIELI DE JUDECATA

In baza asigurarii de raspundere civila pentru proprietarii de animale, daca sunteti dat in judecata si in urma sentintei sunteti obligat la plata unor despagubiri, acestea pot fi acoperite de Polita, conform stipularilor din contract.

GARANTIA CONTRACTULUI DE ASIGURARE

In cazul falimentului asiguratorului, beneficiezi de garantia platii indemnizatiei, in limita sumei maxime de 450.000 lei, prin Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA), administrat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF).

RISCURILE ACOPERITE DE ASIGURAREA RASPUNDERII CIVILE PENTRU PROPRIETARII DE ANIMALE

Cu o astfel de asigurare, puteti beneficia de acoperire pentru prejudiciile aduse tertilor, produse de animalului tau si pentru care esti responsabil legal.
  • Vatamari corporale;
  • Deces;
  • Daune materiale.

INFORMATII UTILE

Mai este bine sa stiti si informatiile de mai jos, in momentul in care va orientati catre contractarea unei astfel de polite:

ASIGURARE DEDICATA CAINILOR PERICULOSI:

  • Caini de lupta si atac: Pit Bull, Boerbull, Bandog şi metişii lor;
  • Caini si rasele American Staffordshire Terrier, Tosa, Rottweiller, Dog Argentinian, Mastino Napolitano, Fila Brazileiro, Mastiff, Ciobanesc Caucazian, Cane Corso şi metisii lor. 

CE NU SE ASIGURA?

  • Daune la bunurile proprii si/sau aflate in grija, custodia, controlul dvs.;
  • Prejudiciile cauzate cu intentie;
  • Amenzi si penalitati.

VALABILITATEA POLITEI?

  • Asigurarea este valabila pe teritoriul Romaniei;
  • Polita de asigurare sa fie activa si cu plata la zi. 
section-end

PRODUSE RECOMANDATE